Slăbirea brațelor

Cum să îți subțiezi brațele în mod simplu și eficient

Ca să ai brațele tonifiate nu trebuie neapărat să mergi la sală.

Care Sunt Cele Mai Bune Exercitii De Slabit Pentru Brate Si Umeri?

Poți face exerciții pentru biceps acasă la tine, confortabil și fără stres. Exerciții pentru biceps Cine spune că doar bărbații au voie să aibă bicepșii bine definiți?

6 mese mici pentru pierderea în greutate tens unitate arde grăsime

Partea bună la aceste exerciții pentru brațe este că nu necesită ore întregi la sală. Practic, ori de câte ori faci mișcări asemănătoare flotărilor, sau te împingi de la sau spre un perete cu brațele, îți lucrezi tricepșii. La fel, ori de câte ori ridici obiecte din față, flexezi brațele sau faci mișcări asemănătoare vâslitului, îți lucrezi bicepșii.

Dacă îți place să faci sport pe muzică, încearcă să dansezi cu gantere de 0,5 kg — 2 kg în mâini. Este un truc foarte simpatic și dacă nu le scapi din mână, ganterele poți face gantere din două sticle de apă de 0,5 l îți vor tonifia brațele mai mult decât câteva zeci de flotări.

revizuirea suplimentului de scădere în greutate pgx pierzi greutatea colonoscopiei

Vezi câteva exerciții pentru biceps și triceps pe care le poți exersa acasă la tine. Încearcă și aceste exerciții yoga pentru începători Exerciții pentru triceps Mușchii tricepși sunt cei din spatele brațelor. Majoritatea femeilor au probleme cu acești mușchi, deoarece, dacă nu faci sport regulat, mișcările din viața de zi cu zi nu îți lucrează destul această grupă musculară.

Exercitii pentru slabirea bratelor

Ca rezultat, indiferent dacă slăbirea brațelor slabă sau mai plinuță, te trezești că brațele îți atârnă inestetic la spate și bucăți de piele flutură libere când miști brațele în sus, ca niște aripi americanii chiar numesc grăsimea de pe brațe din zona tricepsului aripioare, a nu se confunda cu aripioarele de pe coapse, care sunt mult mai ferme slăbirea brațelor lipite de mușchi.

Pentru triceps, cele mai bune slăbirea brațelor sunt flotările, dar nu toată lumea slăbirea brațelor poate face.

glicogen stochează pierderea în greutate pierde balonarea în greutate

Dacă ești începătoare și slăbirea brațelor ți se par exerciții pentru bărbații din armată, încearcă să faci prese la perete. Apleacă-te în unghi asupra unui perete și împinge brațele astfel încât să faci un fel de flotări verticale sau oblice. Dacă îți lași greutatea pe slăbirea brațelor pentru a te ridica din nou în poziție verticală, vei lucra mușchii tricepși negreșit.

Vezi acest tutorial video și încearcă câteva exerciții ușoare pentru triceps care te scapă de aripioare cât ai zice ganteră.

Cum sa slabesti focalizat in zona bratelor

Citește și încearcă aceste exerciții pentru o talie subțire Alte exerciții pentru tonifierea brațelor Dacă vrei slăbirea brațelor tonifiezi slăbirea brațelor fără să lucrezi neapărat cu gantere, poți încerca și alte sporturi care îți tonifică mușchii din această zonă, cum ar fi tenis, înot, squash sau ping-pong. Toate sunt distractive și dacă le practici săptămânal, vei observa o îmbunătățire a mușchilor de pe brațe. Vezi tutorialul video de mai jos care te învață mai multe exerciții pentru brațe pe care le poți face la tine acasă.

Alege exercițiile pentru tonifierea brațelor care ți se potrivesc și repetă până ce ești mulțumită de rezultate. Sursa foto femeie sală biceps : Shutterstock Citește și

Asevedeași